1 oktober t/m 5 oktober 2018

weekvandeeenzaamheid.jpg


300.000 Amsterdammers voelen zich geregeld eenzaam, waarvan 80.000 stadsgenoten zelfs kampen met ernstige eenzaamheid. Eenzaamheid komt dus meer voor dan we vaak doorhebben. Het is ook een onderwerp wat moeilijk bespreekbaar is. Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Pakhuis de Zwijger samen met de gemeente Amsterdam en het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid verschillende bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden plaats van maandag 1 tot en met vrijdag 5 oktober.

 

We willen met jullie eenzaamheid bespreekbaar maken. Samen inzicht krijgen in de vele vormen van eenzaamheid. Maar vooral ook gewoon contact met elkaar maken en samen stappen zetten om eenzaamheid te verminderen.

 

Materialen en communicatietoolkit

Via de landelijke website van de Week tegen Eenzaamheid kun je allerlei gratis materialen en een communicatietoolkit voor de Week van de Eenzaamheid aanvragen. Schrijf je in voor het netwerk en meld je evenement aan om je organisatie/evenement onder de aandacht te brengen.

 

Agenda

Organiseer je ook een evenement tijdens de Week van de Eenzaamheid? Laat het ons weten, zodat we het in de agenda van onze website kunnen vermelden!